Рецепт Чая з Чарівних грибів Psylocybe Cubensis

Akina

Сектант
Реєстрація
28.03.24
Повідомлення
57
Репутація
139
Вподобайки
114
Бали
138
Порція на двох

Інвентар:
  • Ємність для варки
  • Ємність для чаю
  • Дуршлаг
  • Тканина для проціджування (Марля, целюлозні ганчірки з АТБ)
Інгредієнти:
  • Сушені гриби Psylocybe Cubensis дрібно змелені - 5г
  • Імбір сирий - 30г або сушений 2 чайні ложки
  • М'ята (чай з АТБ 4 пакетика, Аптечна трава - 2 столові ложки)
  • Сік половини Лимона/Лайма
  • 700 мл Окропу
  • Опціонально: Мед (якщо немає алергії) 2 столові ложки або цукор за смаком
Спосіб приготування:

Спочатку нарізаємо шматок імбіру і додаємо м'яту складаємо разом у ємність для варки, заливаємо 700 грам окропу й кип'ятимо 10 хвилин.
Потім проціджуємо та заливаємо відваром дрібно змелені гриби.
Додаємо туди 1-2 великі ложки меду або цукру за смаком (або не додаємо) та настоюємо 20 хвилин.
Потім знов проціджуємо, бажано через декілька слоїв марлі або ганчірку для посуду (такі кольорові целюлозні)
Додаємо сік третини-половини лимону/лайма. Чай має помутнішати на цьому етапі.

Чекаємо ще 2-3 хвилини, щоб сік спрацював (він запускає процесс переробки псилоцибіну на псилоцин, без лимону трохи довше буде вхід), та приймаємо чарівний чай.

Випити свою порцію треба за 15 хвилин максимум.

Дія зазвичай починається за 20 хвилин після чаювання.

Смачного!
 
так а прет как? и какая порция?
 
так а прет как? и какая порция?
А ти спробуй. Порція на дві чашки. 700 мл води гарячої та 5 г грибів.
Можна і в одне обличчя випить - але улетишь во внутрішню імперію за допомогою електрохімії)
 
лимончелло имба
 
любителям грибного супа можно просто в заварнике залить грибочки кипятком и наслаждаться грибным вкусом)
 
Назад
Зверху