Мої вітання шановне панство!
Буду писати сюди поки адмін не поправить, чи не перенесе в окрему тему ( навіть не знаю куди правильно цей текст викласти) Я хочу знайти відповідальну людину котра добре розбирається в гровінгу. Якщо не готові присвятити себе мінімум на рік цій справі далі читати текст нема сенсу! Я в цій пропозиції виступаю в ролі інвестора! Площа, обладнання, утримання, за мій рахунок! Вам не потрібно нічого буде шукати. В мене у власності є два приміщення 100 і 300 квадратних метра. Приміщення частково вже підготовлені, зроблено утеплення і вентиляція. Утеплення робилося як термос, 100 пінополістирол, не плутати з пінопластом!))) Тестову систему і навики гровера буду перевіряти на аналогічному приміщенні в 40 квадратів ( ризик з нерухомістю має бути виправданим) 18.03 буде готова тестова площа, зараз проект на стадії утеплення. Якщо навіть кандидат з іншої області я думаю це не проблема, всерівно проводити перший час я думаю прийдеться безвилазно на грові. По роботі я не шукаю робочого, в першу чергу Вам прийдеться стати партнером! Партнер 50/50, з першого продажу стафа я вирахую з вашої долі вартість обладнання та електроенергії, площа у власності, тому це буде бонус))) Навіть з цими вирахуваннями у Вас залишиться хороша сума на руках! Не потрібно забувати що це був тільки старт. На майбутнє ми запускаємо квадратуру яку зможе обробити дві людини, чому саме дві людини? Тому що я не хочу щоб в темі було 3-5 і так далі. Нам цілком буде достатньо того що ми осилим вдвох. Відбір кандидатури виключно через адміна! Готовий оплатити адміністрації за підбір партнера! Якщо об'ява суперечить правилам ресурсу буду вдячний адміністраторам за правки.